Logga in


Om Glada Apan

 

Vad roligt att du väljer att läsa om vilka vi är.

 

Glada Apans historia började hösten 2013 när ett av våra barn var en liten pytt. Efter bara ett par månader insåg vi att barnrumet drällde av "leksaker". Leksaker i plast som lät, blinkade och levde om rent allmänt.

 

När den dansande krokodilen kom in i våra liv förstod vi vad bra leksaker gör för skillnad för alla. Det var aha-upplevelse nummer ett. Nummer två var när vi räknade antalet träpussel i samma rum. Vi slutade när vi kom till "nummer många". Lustigt nog såg de ganska tråkiga ut, trots att alla som valt ut dem, gjort det med omsorg. Men vad ska man göra när man letar doppresent och utbudet i köpcentret eller den maxistora mataffären är som det är. Billigt, ja kanske det, men vi tror på lite bättre, vackrare och gladare leksaker och babyartiklar. Sedan får man komma ihåg hur billiga leksaker faktiskt är på sikt när de håller år efter år efter år. Du vet de där träleksakerna som dina föräldrar hade som barn, som dina egna barn leker med i dag. Det är sådana vi säljer. Fast nya.

 

Fransmännen har länge varit fenor på leksaksdesign. Just därför har vi flera franska varumärken som t.ex. Janod, Djeco, Sophie la Girafe och Baghera i vår butik.

 

Vi fyller hela tiden på vår butik med fler varumärken, fler leksaker och babyartiklar. Senast Anna Boyes ABC-planscher och 123-affischer.

 

Hos Glada Apan kan du köpa Sophie the Giraffe hudvård. Vi var en av världens första butiker att lansera de produkterna under slutet av 2013. Det är vi mycket stolta över. Vi har fullt sortiment och håller låga priser och just nu fri frakt över 500 kr.

 

Välkommen till Glada Apan Leksaksaffär på nätet.

 

 

Glada Apan Leksaksaffär på nätet

 

Glada Apan Leksaksaffär ® är ett hos svenska patent och registreringsverket skyddat varumärke. Vill du använda vår logga i något sammanhang går det säkert bra, be bara om lov först.

 


^ Upp ^
Leksaksaffär på nätet gladaapan.se
Leksaker och barnrumsinredning med fri frakt på nätet