Glada Apan
0

Din varukorg

Totalt: 0:-
Fortsätt handla

Om Glada Apan

 

Vad roligt att du väljer att läsa om vilka vi är.

 

Glada Apans historia började i Linköping hösten 2013 när ett av grundarens barn bara var en liten pytt. Efter bara ett par månader insåg de att barnrummet drällde av "leksaker". Leksaker i plast som lät, blinkade och levde om rent allmänt. Han valde då att starta en leksaksaffär där man kan köpa de där träleksakerna som dina föräldrar hade som barn, som dina egna barn leker med i dag. Det är sådana vi säljer. Fast nya.

 

Vid årets början 2020 fick jag och min man möjligheten att ta över vårdnaden av Glada Apan, vilket vi är väldigt stolta över. Vi föll pladask för de fantastiskt fina leksaker som Glada Apan säljer.

 

Själv minns jag den fina svarta taxen i trä som dansade över golvet när den drogs i ett snöre och den ganska slitna klosslådan som trots sina år på nacken fortfarande är underbart charmig. Vi tror på leksaker som dina barn kan ta fram till sina barn när de har blivit föräldrar och som de kan återuppleva och dela sina minnen till. Leksaker som är lika fina att se på som de är roliga att leka med och som känns bra i magen.

 

I vår leksaksaffär hittar du fina träleksaker från bland annat Lanka Kade, EverEarth och Plan Toys, mysiga och gosiga mjukisdjur från Jellycat. Du hittar leksaker till barnkalaset och till barndopet.

 

Vi fyller hela tiden på vår butik med fler varumärken, fler leksaker och babyartiklar. Varför inte spana in Glada Apans egna fina bokstavs -och sifferplanscher.

 

Välkommen till Glada Apan Leksaksaffär på nätet.

 

 

 

 

 

Glada Apan Leksaksaffär på nätet

 

Glada Apan Leksaksaffär ® är ett hos svenska patent och registreringsverket skyddat varumärke. Vill du använda vår logga i något sammanhang går det säkert bra, be bara om lov först.

 

(bild för) Leksaksaffär på nätet gladaapan.se
(bild för) Leksaker och doppresenter på nätet